3.11.2017 г.

Време е за приятни емоции, предколедно настроение и... Beauty Friday

Коледният дух ни обгръща все по осезаемо. Наближава най- вълшебното време от годината, което всички свързваме с топлината и  уюта на дома  и миговете, прекарани заедно с близките ни хора. Време за приятни емоции и весело настроение.
 

В сезона на подаръците  кампания 16/2017 (в периода 9-29.11.2017) предлага 272 страници с идеи за коледни изненади за любимите ни хора. А защо не и за нас самите?! Брошурата е тип "дамско списание", а Avon- бутик е скрит в нея. Ще го познаете по скъсените страници    в средата на брошурата.
Специалните  "Само онлайн"- предложения  на Avon.bg ще ни очакват отделно в сайта и онлайн- магазините на представителите (моят магазин например е ViliL). НЕ разполагам с информация, но съм убедена, че и тази година ще ни впечатлят по най- брилянтен начин. Всеки от нас ще намери своя най- подходящ  начин да зарадва роднини и приятели. Важни са жестът и вниманието. 

Ако през годината има само един Black Friday с огромни намаления, то в Avon- кампания  16 има 21 дни ( от тях 3 петъка 😉)  Beauty Friday.
 В брошурата ще намерите секция  "Beauty Friday"  от страница  256 до задна корица и както споменах по- горе- онлайн. 
Побързайте! Подгответе се за Коледа от рано и спестете време, средства и излишни недоразумения и неудобства! Имайте в предвид, че поради огромния интерес е възможно бързо изчерпване на наличностите, чакане, понякога няма ново зареждане или други технически проблеми.

Следете този блог и Facebook- страницата ми: ViliL Вашият Avon- представител 2, за най- горещите топ- оферти от Beauty Friday и кампания 16/2017!